Doorgroeien en jezelf verder ontwikkelen!?

Werk dichterbij huis?

Meer salaris!?

Solliciteren hoeft niet meer : )

Voordeel 1

Doorgroeien en jezelf verder ontwikkelen!?

Is jouw werk minder uitdagend aan het worden? Wil je nieuwe dingen leren? Misschien wil je eens in een andere sector of werkomgeving aan de slag? Wij hebben al veel elektrotechnici geholpen aan uitdagende doorgroei-functies. Wil je bijvoorbeeld vanuit de laagspanning aan de slag in de midden- of hoogspanning? Wij regelen het voor je. Wil je als monteur doorgroeien naar een kantoorfunctie? Wij regelen het voor je! Wil je als engineer meer uit jezelf halen? Wij helpen je graag!

Naamloos-1
Voordeel 2

Werk dichterbij huis?

Ben je net vader geworden en wil je vaker thuis zijn? Of heb je gewoon de balen van die lange reistijd of eindeloze files. Wij hebben de oplossing! Een leuke nieuwe baan dichterbij huis. We kennen nabij jouw woonplaats veel leuke banen voor jou zodat jij meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen zoals; sporten, bier drinken met je vrienden en/of meer tijd doorbrengen met het gezin.Een baan dichterbij huis? Wij regelen het voor je! Reageer vandaag nog!

Naamloos-1
Voordeel 3

Meer salaris!?

Het is nú de tijd om voor méér salaris te gaan! De economie is booming en de vraag naar elektrotechnici is groter dan het aanbod. Natuurlijk moet het realistisch blijven maar wij weten het zeker; jij kan nu een stap maken! En wij regelen het voor je. Op dit moment moet het zeker lukken om voor jou een salarisverhoging van 10% te realiseren. Waar wacht je nog op!?

Naamloos-1
Voordeel 4

Solliciteren hoeft niet meer : )

We horen het van veel kandidaten die we spreken; solliciteren is niet leuk! En daarom schaffen we solliciteren af. Je komt bij ons op een kennismakingsgesprek. In dit gesprek horen we wat jouw wensen zijn, en daarna selecteren wij enkele leuke banen voor je. Jij kiest vervolgens welke banen het beste bij jou passen. Vervolgens gaan we samen kennismaken met onze (vaste) opdrachtgevers. Vervolgens ga je starten (vaak direct in vaste dienst!) bij de organisatie en in de baan waar jij het beste gevoel bij hebt. En als het onverhoopt toch minder leuk is? Dan regelen we toch meteen een werkomgeving voor je waar je wel blij van wordt! Solliciteren hoeft dus niet meer. Dat regelen wij voor jou! Wel zo makkelijk!

Naamloos-1

Een vacature-alert werkt!

Inschrijven nieuwsbrief