Aangenaam! Elke dag helpen wij monteurs, technici, engineers, voorbereiders en bijvoorbeeld projectleiders aan de leukste junior, medior & senior functies. Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechnische vacatures (vaste functies en interim-opdrachten).

Wat doen we?

Carré Elektrotechniek is een werving & selectiebureau. Onze recruiters brengen monteurs, technici, engineers, voorbereiders, calculatoren en bijvoorbeeld projectleiders in contact met bedrijven die uitdagende elektrotechnische functies vacant hebben. Dit doen we vaak beter dan andere bureaus omdat wij ons gespecialiseerd hebben in enkel elektrotechnische vacatures en omdat we betrokken blijven bij de ontwikkeling van onze medewerkers! In een open, no-nonsens cultuur werken onze gespecialiseerde recruiters samen om constant de beste elektrotechnici te scouten met maar één doel: mensen met een passie voor elektrotechniek verder helpen in hun carrière!

Succesvol

Wij zijn succesvol omdat wij gespecialiseerd zijn in vacatures voor elektrotechnici, maar vooral omdat we vaak als eerste weten waar er bijzondere vacatures vrijkomen. We kennen onze klanten en de markt goed en luisteren actief naar onze kandidaten. Hierdoor weten we sneller en beter de juiste match te maken.

Duurzame relaties

Wij gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten, maar ook met de beste elektrotechnici waar wij in geloven. Niet enkel voor detachering maar uiteindelijk voor een vaste baan op een afdeling en bij een organisatie waar jij jezelf thuis voelt.

Waar focus jij jezelf op?

Zoek je een baan dichterbij huis, wil je meer geld verdienen of bijvoorbeeld jezelf verder ontwikkelen? Ik bied gratis carrière-advies aan!

Erik van ‘t Wout

Bel Erik Direct