ZZP’er?

Wij hebben diverse leuke interim-vacatures voor zzp’ers. Leuke uitdagende opdrachten bij mooie organisaties.

Wij hebben leuke interim-opdrachten voor zzp’ers!

Ben jij opzoek naar een nieuwe interim-opdracht of denk je erover om te starten als zzp’er? Wij hebben doorlopend leuke interim vacatures voor elektrotechnici die willen starten in bijvoorbeeld de midden- of hoogspanning of bijvoorbeeld industriele automatisering. Ook hebben we met regelmaat leuke  interim opdrachten voor zzp’ers die bij netbeheerders, energie-maatschappijen of bijvoorbeeld aannemers of ingenieursbureaus aan de slag willen. We hebben met regelmaat interim-opdrachten voor;

  • Projectmanagers
  • Projectleiders
  • Engineers hoog- en middenspanning
  • Maintenance engineers
  • Werkvoorbereiders
  • Projectcoördinatoren
  • Risicomanagers
  • Contractmanagers
  • Omgevingsmanagers

 

Een uitdagende opdracht!

Zoek je als zzp’er (binnenkort) een leuke nieuwe interim-opdracht? Wij hebben met regelmaat leuke opdrachten binnen de energie-sector maar bijvoorbeeld ook binnen de industriele automatisering.

Bekijk interim-opdrachten

Voordelen!

Wij bieden prima uurtarieven, heldere interim-contracten en opdrachten vanaf 3 maanden!

Bekijk interim-opdrachten

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

Contact
reCAPTCHA

Populaire interim/zzp vacatures

Utrecht-Arnhem-Den Bosch

4x secundair engineer hoogspanning

Beveiligingen, inbedrijfstellen etc

Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen de  secundaire engineering? Wij hebben op dit moment maar liefst 4 hele uitdagende vacatures voor engineers met een passie voor bijvoorbeeld beveiligingen, telecom, inbedrijfstelling en testing. Dit zijn functies die zowel als zzp'er of in vaste dienst ingevuld kunnen worden. We hebben mogelijkheden te Den Bosch, Utrecht en Arnhem. Denk je erover na om in een andere 'secundaire-keuken' een kijkje te nemen, lijkt het je bijvoorbeeld leuk om eens aan opdrachtgeverszijde of juist aan realisatie-zijde aan de slag te gaan. Bel/ mail voor meer info naar: Erik vt Wout (Recruiter hoogspanning), 0633227766, [email protected]

Regio Arnhem / Nijmegen

Jr. teamleider HS secundaire & hardware engineering

Bijzondere secundaire HS-rol

Heb jij de ambitie om een groep met engineers aan te sturen? Wil jij als een soort van meewerkend voorman een leuke veelzijdige functie op het gebied van hoogspanning waarin secundaire engineering, component testing, hardware engineering, meet- en regeltechniek en simulaties samenkomen? Lees dan zeker verder!

Brabant

Projectleider/ uitvoerder energie- en infratechniek (zzp)

Mooie zzp-opdracht!

Werkervaring binnen de infra en/of energietechniek? Interim inzetbaar als zzp'er? Wij zoeken een projectleider of uitvoerder die gewend is om engineers en uitvoerders maar bijvoorbeeld ook voorbereiders aan te sturen! Dit team is onderdeel van de afdeling Engineering & Aanleg en verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de energienetten in Brabant. Je bent goed in het regelen van projecten en beschikt over een oplossingsgerichte instelling en een gezonde technische kennis van energietechniek. Je kunt je soepel bewegen tussen verschillende disciplines en afdelingen. Kennis aan opdrachtgeverszijde?