ZZP’er?

Wij hebben diverse leuke interim-vacatures voor zzp’ers. Leuke uitdagende opdrachten bij mooie organisaties.

Wij hebben leuke interim-opdrachten voor zzp’ers!

Ben jij opzoek naar een nieuwe interim-opdracht of denk je erover om te starten als zzp’er? Wij hebben doorlopend leuke interim vacatures voor elektrotechnici die willen starten in bijvoorbeeld de midden- of hoogspanning of bijvoorbeeld industriele automatisering. Ook hebben we met regelmaat leuke  interim opdrachten voor zzp’ers die bij netbeheerders, energie-maatschappijen of bijvoorbeeld aannemers of ingenieursbureaus aan de slag willen. We hebben met regelmaat interim-opdrachten voor;

  • Projectmanagers
  • Projectleiders
  • Engineers hoog- en middenspanning
  • Maintenance engineers
  • Werkvoorbereiders
  • Projectcoördinatoren
  • Risicomanagers
  • Contractmanagers
  • Omgevingsmanagers

 

Een uitdagende opdracht!

Zoek je als zzp’er (binnenkort) een leuke nieuwe interim-opdracht? Wij hebben met regelmaat leuke opdrachten binnen de energie-sector maar bijvoorbeeld ook binnen de industriele automatisering.

Bekijk interim-opdrachten

Voordelen!

Wij bieden prima uurtarieven, heldere interim-contracten en opdrachten vanaf 3 maanden!

Bekijk interim-opdrachten

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

Contact
reCAPTCHA

Populaire interim/zzp vacatures

Brabant

Projectleider/ uitvoerder energie- en infratechniek (zzp)

Mooie zzp-opdracht!

Werkervaring binnen de infra en/of energietechniek? Interim inzetbaar als zzp'er? Wij zoeken een projectleider of uitvoerder die gewend is om engineers en uitvoerders maar bijvoorbeeld ook voorbereiders aan te sturen! Dit team is onderdeel van de afdeling Engineering & Aanleg en verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de energienetten in Brabant. Je bent goed in het regelen van projecten en beschikt over een oplossingsgerichte instelling en een gezonde technische kennis van energietechniek. Je kunt je soepel bewegen tussen verschillende disciplines en afdelingen. Kennis aan opdrachtgeverszijde?

Diverse

Lead engineer hoogspanningslijnen en -kabels

Prachtige kans!

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als lead engineer verbindingen binnen de hoogspanning? Prachtige opdrachten boven de 110Kv! Kom jezelf verder ontwikkelen als engineer verbindingen in de hoogspanning. Deze vacature mag zowel ad interim als in vaste dient ingevuld worden.

Diverse in NL

Junior engineer hoogspanning (primaire engineering)

Unieke startfuncties!

Wil jij aan de slag binnen de hoogspanning bij een netbeheerder of bijvoorbeeld een mooi ingenieursbureau? Houd jij van het net wat krachtigere energietechnische werk waarbij schakelaars, scheiders en transformatoren en de pas komen? Wij zoeken meerdere junior engineers die het leuk vinden om aan de primaire kant van de hoogspanning hun carrière verder vorm te geven. We hebben verschillende kansen in de regio Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Tilburg, Middelburg en bijvoorbeeld Rotterdam.